Ripset ja Kulmat admin

Ripset ja Kulmat

Tarjous 89€ * Uudet volyymripsienpidennykset 119€
* Volyymripsien huolto 2 vko/3 vko/4 vko - 60€/70€/75 €
Tarjous 79€ * Uudet klassiset ripsienpidennykset 89€
* Ripsihuolto klassinen 2 vko/3 vko/4 vko - 50€/55€/60€
* Uudet Hybridi-ripsienpidennykset 119€
- huolto 2 vko/3 vko/4 vko - 65€/70€/75€
* Ripsienpidennysten poisto 25€
* Ripsien värjäys 18€
* Kulmien värjäys 15€
* Kulmien muotoilu 15€
* Kulmien värjäys ja muotoilu 25€
* Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu 30€

Ripsienpidennys – tietopaketti

Haluatko upeat, tuuheat ja kaartuvat ripset jolla saat luomavan kauniin katseen?

Haluatko näyttää huolitellulta yötä päivää?

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan teille sopivimmat ripsienpidennykset. Voit valita, haluatko luonnolliset, pitkät, kissamaiset, ohuet tai paksut ripset. Ripset istutetaan yksitellen omiin ripsiisi siihen tarkoitutella liimalla ja pääasiassa sellaisiin ripsiin jotka ovat ovat kasvultaan keskivaiheessa, jotta pysyisivät mahdollisimman pitkään. Pidennyksien laittamiseen menee yleensä noin 1,5-2 tuntia ja oikein huolitellulta kestävät 4-8 viikkoa. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, joten pidennyksiä tulisi huoltaa 3-4 viikoin välein, jotta pysyisivät kauniina ja hyvänkuntoisina. Huollon aikana täytetään pudonneet ripset ja vaihdetaan uudet pidennykset tilalle sellaisille jotka ovat kasvaneet ulos oman ripsen mukana. Pitää muistaa, että huolellinen kotihoito on todella tärkeää jotta pysyvyys olisi mahdollisimman pitkäkestoista. Pidennyksien pysyvyys riippuu monesta eri tekijästä ja 100% takuuta ei ole. Siihen vaikuttavat hormonitasot, raskaus, stressi, omien ripsikarvojen vaihtoaika sekä luomivärit/eyelainerit jotka sisältävät vahaa.

Ripsienpidennyksien aikana tulisi välttää öljynpohjaisia meikinpostoaineita, silmien hieromista, ripsiväriä ja rasvaisia kasvovoiteita, koska ne saattavat irrottaa ripsiliiman.

24 tunnin aikana pitäisi välttää:

– hikistä liikuntaa

– saunomista

– solariumia

– suihkua

Ripsienpidennyksiä ei missään tapauksessa voi irrottaa/nyppisä itse, koska silloin vahingoittaa omia ripsiä. Poisto pitää tehdä ammattilaisen luona, joka irrottaa pidennykset siihen tarkoitetulla aineella joka ei vahingoita luonnollisia ripsiä. Ripset joudutaan myös poistamaan silloin jos silmiin on tullut allergia tai esiintynyt ärsytystä. Kaikille eivät sovi pidennykset, joten siihen pitää varautua, mutta se on kuitenkin hyvin yksilöllistä.