Kampaamopalvelut admin

Leikkaukset

Kampaamoleikkaus+pesu 35€
Mallinmuutosleikkaus+pesu 35€
Lasten hiustenleikkaus (alle10v) 25€
Otsatukka leikkaus 10€
Kone leikkaus 15€
Parturileikkaus 25€
Pitkien hiusten tasotus 28€
Pesu ja föönaus (suoristus) 20€-30€
Miesten hiusten leikkaus 25€

Värjäykset

Tyviväri max 2cm 55€
Tyviväri puolipitkät 60€
Tyviväri pitkät 60€
Tyviväri pitkät ja paksut 65€
Värjäys kokopään. lyhyt 65€
Värjäys puolipitkät 70€
Värjäys pitkät 80€
Värjäys pitkät ja paksut 90€
Raidotus lyhyet 70€
Raidotus puolipitkät 80€
Raidotus pitkät 90€
Raidotus pitkät ja paksut 100€
Tyväväri+raidat, lyhyet 80€
Tyviväri+raidat, puolipitkät 95€
Tyviväri+raidat, pitkät 105€
Tyviväri+raidat, pitkät ja paksut 125€
Kokopään väri+raidat, lyhyet 110€
Kokopään väri+raidat, puolipitkät 120€
Kokopään väri+raidat, pitkät 135€
Kokopään väri+raidat, pitkät ja paksut 150€
Värin poisto 1x 45€-75€

Hiushoidot

Kevin Murphy TREAT.Me hoito+ampulli 35€
Tarjous! Kevin Murphy TREAT.Me hoito+ampulli 25€
Kevin Murphy TREAT.Me hoito 25€
Tarjous! Kevin Murphy TREAT.Me hoito+ampulli 20€
TREAT.ME -hoidoissa on hyödynnetty luonnon parhaita raaka-aineita ja viimeisintä ihonhoitoteknologiaa. Hoitoampullien seerumimainen koostumus mahdollistaa pienemmän molekyylirakenteen, jonka ansiosta vaikuttavat ainesosat läpäisevät hiuksen imeytyen aina kuitukerrokseen asti. Hoitoampullien sisältämä moringaöljy ja keikarinkukkauute (Gardenia) kosteuttavat, syvähoitavat sekä jälleenrakentavat hiusta. Niiden sisältämät kasviproteiinit kiinnittyvät kemiallisten ja lämpökäsittelyjen vaurioittamiin kohtiin, silottaen hiusten pintaa ja korjaten syntyneitä vaurioita. Hiuskeratiiniin kiinnittyvä glykolihappo tekee hiuksista helposti hallittavat sekä elinvoimaiset ja monoiöljy antaa hiuksille upean kiillon. Erillisten ampullipakkausten ansiosta koostumuksista on voitu jättää pois aktiiviaineiden tehokkuutta mahdollisesti heikentävä kemiallinen stabilointiaine. Lopputuloksena on pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset välittömästi sekä pitkäkestoisesti. TREAT.ME -hoitokokonaisuudet räätälöidään asiakkaan hiusten kunnon mukaan kasviuutteita ja aminohappoja sisältävistä STRENGHT CRUET, MOISTURE CRUET, ANTI-AGEING CRUET sekä THICKENING CRUET -hoitoampulleista, runsaasti AHA -happoja sisältävästä ELIXIR -eliksiiristä sekä valikoiduista KEVIN.MURPHY -hiustenhoitotuotteista.

Keratherapy kemiallinen suoristus

Lyhyille hiuksille 60€
Puolipitkille hiuksille 80€
Pitkille hiuksille 100€
Erittäin pitkille hiuksille 150€
Pantherina Beauty

Käytämme Alter Egon TECHNOFRUIT COLOR hiustenvärejä.

TECHNOFRUIT COLOR on ominaisuudeltaan täyteläisen pehmeä voide, joka on rakennettu pehmittävien, ravitsevien ja kiiltoa lisäävien ainesosien pohjalle. Kookosöljy, mehiläisvaha ja hunaja auttavat palauttamaan hiusten luonnollisen tasapainon aikaansaaden silkkiset ja valovoimaiset hiukset täynnä elinvoimaa.

COLOR.ME

74 HUNAJAA SISÄLTÄVÄÄ SÄVYÄ

COLOR.ME on kompakti värilinja, joka tarjoaa juuri sopivan määrän sävyjä, joista ammattilaiset tekevät monipuolisia taideteoksia.

 OPTIMAALINEN TOIMIVUUS

Luovuudelle ei ole rajoja. Järkevästi suunniteltu COLOR.ME mahdollistaa sen, että samaa väriä voidaan käyttää kevytvärinä, puolikesto- ja kestovärinä.

 KORKEA SUORITUSKYKY

COLOR.ME -hiusvärillä on erinomainen harmaiden peitto ja vaalennukset voidaan tehdä aina neljään värisävyyn saakka. Kauniit ja monisävyiset tulokset ovat värin tavaramerkki.

 VALINNAT, JOITA TEEMME

Väri on ammoniakiton. Värillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä.
COLOR.ME ei sisällä PPD:tä (sisältää sen johdannaisia, joten PPD yliherkkyystapauksissa kannattaa konsultoida silti lääkäriä).

Väri sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksesi. Lopputuloksena ovat kauniit hiukset uskomattomalla kiillolla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY on ainutlaatuinen kampaamoissa käytettävä ja myynnissä oleva hiustuotesarja, joka kantaa perustajansa nimeä. Kaikkien tuotteiden koko elinkaaressa huomioidaan paras mahdollinen laatu, ihminen, ympäristö ja eläimet. Tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi.

KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 50 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä . Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.

VAIN PARHAAT RAAKA- AINEET

Kevin Murphy yhdisti ihonhoitoteknologiassa käytetyt raaka-aineet hiustuotteisiin ja sai lopputulokseksi painottomia, mutta pitkäkestoisia ja suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat samalla erittäin hoitavia, sisältäen mm. runsaasti kasviperäisiä eteerisiä öljyjä. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä, eivätkä ne koskaan latista.

KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Jokaisesta tuotteesta löytyy lukemattomia luonnon tehoaineita, kuten bambua, baobab -puun hedelmää, erilaisia sitruskukintoja, lootuskukkaa, orkideaa ja Kakadu luumua. Edellä mainittujen ja useiden eri muiden monipuolisten