Kampaamopalvelut admin

Tervetuloa tutustumaan kauneushoitolaan,

jossa teitä palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät!

Suo Itsellesi hemmotteluhetki ja avaa ovi kauneuden maailmaan!
Hinnasto ja online varaus tai soita 0451429260

Pantherina Beauty

Käytämme Alter Egon TECHNOFRUIT COLOR hiustenvärejä.

TECHNOFRUIT COLOR on ominaisuudeltaan täyteläisen pehmeä voide, joka on rakennettu pehmittävien, ravitsevien ja kiiltoa lisäävien ainesosien pohjalle. Kookosöljy, mehiläisvaha ja hunaja auttavat palauttamaan hiusten luonnollisen tasapainon aikaansaaden silkkiset ja valovoimaiset hiukset täynnä elinvoimaa.

COLOR.ME

74 HUNAJAA SISÄLTÄVÄÄ SÄVYÄ

COLOR.ME on kompakti värilinja, joka tarjoaa juuri sopivan määrän sävyjä, joista ammattilaiset tekevät monipuolisia taideteoksia.

 OPTIMAALINEN TOIMIVUUS

Luovuudelle ei ole rajoja. Järkevästi suunniteltu COLOR.ME mahdollistaa sen, että samaa väriä voidaan käyttää kevytvärinä, puolikesto- ja kestovärinä.

 KORKEA SUORITUSKYKY

COLOR.ME -hiusvärillä on erinomainen harmaiden peitto ja vaalennukset voidaan tehdä aina neljään värisävyyn saakka. Kauniit ja monisävyiset tulokset ovat värin tavaramerkki.

 VALINNAT, JOITA TEEMME

Väri on ammoniakiton. Värillä on PETA:n “Cruelty Free” hyväksyntä.
COLOR.ME ei sisällä PPD:tä (sisältää sen johdannaisia, joten PPD yliherkkyystapauksissa kannattaa konsultoida silti lääkäriä).

Väri sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksesi. Lopputuloksena ovat kauniit hiukset uskomattomalla kiillolla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY on ainutlaatuinen kampaamoissa käytettävä ja myynnissä oleva hiustuotesarja, joka kantaa perustajansa nimeä. Kaikkien tuotteiden koko elinkaaressa huomioidaan paras mahdollinen laatu, ihminen, ympäristö ja eläimet. Tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi.

KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 50 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä . Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.

VAIN PARHAAT RAAKA- AINEET

Kevin Murphy yhdisti ihonhoitoteknologiassa käytetyt raaka-aineet hiustuotteisiin ja sai lopputulokseksi painottomia, mutta pitkäkestoisia ja suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat samalla erittäin hoitavia, sisältäen mm. runsaasti kasviperäisiä eteerisiä öljyjä. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä, eivätkä ne koskaan latista.

KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Jokaisesta tuotteesta löytyy lukemattomia luonnon tehoaineita, kuten bambua, baobab -puun hedelmää, erilaisia sitruskukintoja, lootuskukkaa, orkideaa ja Kakadu luumua. Edellä mainittujen ja useiden eri muiden monipuolisten