Palvelut admin

Tervetuloa tutustumaan kauneushoitolaan,

jossa Sinua palvelevat iloiset ja ammattitaitoiset työntekijät!

Kasvohoidot

Naisille

Ultraäänipuhdistus 1h 30 min 89 eur

(5x pakettihinta 350 eur) Sis. pintapuhdistuksen, tarvittaessa höyrytys, ultraääni syväpuhdistus, sonofreesi eli vaikuttavien aineiden imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin (samanaikaisesti rauhoittaa ihoa ja vähentää huokoisia), lopuksi naamio, silmä-ja kasvovoide.
Ultraäänipuhdistuksen plussat: Sopii rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle Sopii epätasaiselle ihonvärille ja epätasaiselle iholle Sopii stressaantunut ja ikääntyvälle iholle Sopii kipuherkälle asiakkaalle. Ihonväri on hoidon jälkeen puhdas, kirkas ja silkkinen!
Ultraäänipuhdistuksen kontraindikaatiot: Haavat, tulehdukset ja ihotaudit hoidettavalla alueella Sydän- ja verisuonisairaudet Sydämentahdistaja Teko- tai metalliosat hoitoalueella (suhteellinen kontraindikaatio – voi aiheuttaa epämukavuuden ) Pahanlaatuiset kasvaimet Raskaus Diabetes Epilepsia Pistoshoidot (esim. Botox)

Kemiallinen kuorinta eli happohoito 1h 30 min 89 eur

(5x pakettihinta 350 eur) Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy kuorintaa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia. *Happohoidot ovat tehokkaita: ●hyperpigmentaation vaalentamiseen ●arpien sekä raskausarpien siloittamiseen ●epäpuhtaan, rasvoittuvan ihon tasapainottamiseen ja puhdistamiseen ●ihon kimmoisuuden parantamiseen ●isohuokoisen ihon tasoittamiseen *Happohoitojen vaikutukset: ●ihohoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja sen myöt myös tuotteiden tehokkuus voimistuu ●kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu ●ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi ●ihon talineritys tasapainotuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeutumat) vähenevät ●ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat ●juonteet vähenevät ●kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee ●pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee kemiallisilla kuorinnoilla

Aquasense kosteuttava kasvohoito 1h 69 eur

Kasvohoito alkaa jännitystä poistavalla ja rauhoittavalla alkuhieronnalla. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan kasvoille, hieronnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteen kasvoille sekä silmänympärysvoiteen. Kiristävän ja kuivan tuntuiselle iholle, josta puuttuu kosteutta. Tehokkaasti kosteuttava hoito tarjoaa iholle pehmeyttä ja vangitsee ihoon kosteutta.

Mekaaninen ihonpuhdistus 1h 30 min 75 eur
Biorevitalisaatio 1h 15 min 249 eur
Kiinteyttävä silmänympäryshoito 30 min 25 eur

(Kasvohoidon yhteydessä 17€)

SOS virkistävä kasvohoito 30 min 25 eur
SOS rentouttava kasvohoito 30 min 35 eur
LUXE nuorentava kasvohoito 95 eur
Kasvohoito herkälle/couperosa iholle 1h 65 eur

Ihanteellisesti suunniteltu rauhoittava, tulehdusta ehkäisevä, virkistävä ja viilentävä ihonhoito yliherkälle ja tulehdusalttiille iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan,rauhoittavan naamion, silmänympärys-ja kasvovoiteen.

Nuorisoihonpuhdistus (12-19 v) 1h 15 min 59 eur

Kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojenkuorinnan, höyrytys, ihonpuhdistuksen mekaanisesti ihon kunnon mukaan, kasvojen hieronnan, puhdistavan naamion sekä loppuvoiteen.

Mikroneulaus 1h 30 min 189 eur

Miehille

Virkistävä kasvohoito miehille 1h 65 eur

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja kasvoveden, todellista nautintoa tarjoaa kasvohieronta. Lopuksi iholle levitetään sopiva iho- ja silmänympärysvoide.Naamion yhteydessä kevyt kasvohoito on nopea ja tehokas hoito, jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja iholle levitetään juuri Sinulle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ja palauttaa ihon tarpeet. Hoidon lopettaa erityinen iho- ja silmänympärysvoide. Tulokseksi on iho, joka hehkuu elinvoimaa ja on virkistynyt.

Puhdistava kasvohoito miehille 1h 30 min 69 eur

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan kasvoille, hieronnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteen kasvoille sekä silmänympärysvoiteen. Hoito sopii sekaiholle, rasvaiselle iholle ja erittäin rasvaiselle ongelmaiholle. Iho puhdistuu ja sen toiminta normalisoituu.

Kiinteyttävä kasvohoito miehille 1h 30 min 75 eur

Ripsienpidennykset

Uudet volyymiripsienpidennykset 119 eur
Volyymiripsien huolto 65 eur - 75 eur
Uudet klassiset ripsienpidennykset 89 eur
Ripsihuolto klassinen 2vko/3vko/4vko 45€ / 50€ / 55€
Pidennysten poisto 25 eur

Kestovärjäykset

Ripsien värjäys 15 eur
Kulmien värjäys 10 eur
Kulmien värjäys ja muotoilu 15 eur
Kulmien muotoilu 10 eur
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu 25 eur

Kynnet ja Kädet

Huolto alk. 45 eur
Yhden kynnen korjaus 7 eur

(huollon yhteydessä 4€)

Tarjous Geelikynnet 69 eur (norm. 90 eur)
Ranskalainen 10 eur
Geelikynsien poisto 30 eur

Käsi- ja jalkahoidot

Jalkahoito 69 eur
Spa-jalkahoito 79 eur
Jalkahieronta 25 eur
Varpaiden geelaus 49 eur

Ihokarvojen poisto

Kainaloiden vahaus 25 eur
Käsivarsien vahaus 25 eur
Reisien vahaus 30 eur
Säärten vahaus 30 eur
Reisien ja säärten vahaus 50 eur
Säärten sokerointi 35 eur
Kainaloiden sokerointi 25 eur
Reisien sokerointi 35 eur
Käsivarsien sokerointi 25 eur
Reisien ja säärten sokerointi 55 eur
Ylähuulen sokerointi 10 eur

Hieronta

Klassinen vartalohieronta 1h 65 eur
Klassinen selkähieronta 1h 35 eur
Rentouttava päähieronta 20 min 25 eur